+31(0)6 51437678 info@m2capital.nl

M2 Capital Real estate

Waarom M2 Capital Real Estate?

Team

Een team met kennis van acquisitie, management, ontwikkeling en financials met ruim track record aan concrete transacties en uitstekende performance.

Helder & Transparant

Heldere focus en investeringsstrategie, transparantheid, vertrouwen en direct contact met participanten en opdrachtgevers.

Netwerk

Uitstekend nationaal en internationaal netwerk van vastgoedbeleggers (privaat en institutioneel), ontwikkelaars, makelaars, financiers, notariaat, accountants.

Expertise

Uitgebreide expertise in alle fasen van het beleggingsproces.

Track record

Een track record van meer dan 30 jaar in de vastgoed- en financiƫle branche.

Management organisatie

M2 Capital Real Estate is een toonaangevende en volledig onafhankelijke Investment Management onderneming.

Vastgoed advisering

 

M2 Capital Real Estate levert dienstverlening aan particuliere en institutionele beleggers op het vlak van aan- en verkoop, verhuur en portfoliomanagement.

M2 Capital Real Estate kan adviseren bij de aan- of verkoop van solitaire objecten, maar ook strategisch advies geven en het aan- of verkoopproces begeleiden bij vastgoedportefeuilles voor optimalisatie van de waarde.

Asset management

 

M2 Capital Real Estate biedt op vertrouwelijke, onafhankelijke basis asset management aan voor derden. Asset Management is gebaseerd op optimalisatie van de huuropbrengsten en het adequaat managen van alle kosten gedurende de exploitatie periode om een zo goed mogelijk rendement op het geĆÆnvesteerde vermogen te behalen.

Het omvat, naast aan- en verkoopbegeleiding van projecten, de operationele activiteiten om invulling te geven aan de door de opdrachtgever vastgestelde strategie. M2 Capital Real Estate kan ook adviserend optreden bij de vaststelling van deze strategie.

Maak kennis met ons

Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.